Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önüne su dökmek

Rüyada kapının önüne su dökmek

Rüyada kapının önüne su dökmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada kapının önüne su dökmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir.

Rüyada kapı önüne su dökmek bazı kayıplar olabileceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına delalettir.

Rüyada kapının önüne su dökmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada kapının önünde su görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıya su dökmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada kapı önünde yatmak güvenini sarsacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kapı önüne tuvaletini yapmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kapı önünde terlik görmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önü paspası görmek kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments