Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya kanamadığını görmek

Rüyada suya kanamadığını görmek

Rüyada suya kanamadığını görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya kanamadığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya evinizde ya da gayri menkullerle ilgili konularda özel yaşamınızla ilgili planlarınıza uyan değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada su kana kana su içmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kana kana su içmek doymamak herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Rüyada suya kanamadığını görmek büyük işlere imza atacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek masumluğunu ispat edeceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada su içip kanamamak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kana kana soğuk su içmek canının kıymetini bileceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada şişeden kana kana su içmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments