Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su içip kanamamak

Rüyada su içip kanamamak

Rüyada su içip kanamamak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, azap çektiğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada su içip kanamamak gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada su içip kanamamak yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına alamet eder.

Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini görmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada iç kanama görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, kimseye borçlanmayacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada iç kanama geçirmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada su kana kana su içmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, çekilen hasretin biteceğine yorulur.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, hataların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada şişeden kana kana su içmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada suya kanamadığını görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments