Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşüp çıkmak

Rüyada suya düşüp çıkmak

Rüyada suya düşüp çıkmak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, rahat bir hayat yaşayacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suya düşüp çıkmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın istediğiniz gibi ilerlemeyen veya beklentilerinizi karşılamayan bölümlerinde bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Rüyada suya düşüp çıkmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalettir.

Rüyada düşüp çıkmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine tabir olunur.

Rüyada denize düşüp çıkmak iyi bir patron olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, yüksek bir makama geleceğine yorulur.

Rüyada çukura düşüp çıkmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, dertlerin ve sorunların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşen uçaktan sağ çıkmak mutlulukların yarım kalacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada suya düşmek ve çıkmak zor bir dönem geçirileceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments