Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma düşüp çıkmak

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak sorunlarının sürekli artacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, daha sonra işlerin açılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak gördüyseniz:

  • Belli konuları sakin şekilde ele almanız coşkulu veya ani tepkiler vermenizden daha faydalı sonuçlar verebilir.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçuruma çıkmak daha iyi mağazalardan giyineceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan çıkmak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan yukarı çıkmak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada kardeşini uçurumdan düşerken görmek korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, birikim yapacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ineğin uçurumdan düştüğünü görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek genç kimselere eğitim vereceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, variyetini çoğaltacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments