Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağıma düşüp çıkmak

Rüyada lağıma düşüp çıkmak

Rüyada lağıma düşüp çıkmak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, adının fesada karışacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine işaret eder.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak gördüyseniz:

  • Bir konuda başarılı olabilirsiniz.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada lağımdan çıkmak aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada lağım çukuruna düştüğünü görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lağıma düşen birini görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada birinin lağıma düştüğünü görmek kazancının eksileceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada ölü lağım faresi görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada lağım taştığını görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada lağım çukuruna düşmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments