Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen uçaktan sağ çıkmak

Rüyada düşen uçaktan sağ çıkmak

Rüyada düşen uçaktan sağ çıkmak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada düşen uçaktan sağ çıkmak gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, beklediğiniz gelişmeleri takip edebilmeniz veya olan biteni anlamanız daha kolay olabilir.

Rüyada düşen uçaktan sağ çıkmak muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet eder.

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işaret eder.

Rüyada depremden sağ çıkmak planlarının bozulacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine delalettir.

Rüyada savaştan sağ çıkmak eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada yıkılan evden sağ çıkmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada uçakla yolculuğa çıkmak dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, ettikleri duanın kabul olacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçakla gökyüzüne çıkmak imkânlarının azalacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçak yolculuğuna çıkmak kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments