Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çukura düşüp çıkmak

Rüyada çukura düşüp çıkmak

Rüyada çukura düşüp çıkmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, işinde terfi alacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada çukura düşüp çıkmak gördüyseniz:

  • Yeni bir etaba geçen plan veya projelerinizi hareketlendirme fırsatını kaçırmamalısınız.

Rüyada çukura düşüp çıkmak çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çukura düşmek ve çıkmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, tüm kederinin uçup gideceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çukura girip çıkmak kısmetlerin ve işlerin açılacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, sıkıntıların azalacağına tabir olunur.

Rüyada kızının çukura düştüğünü görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin bir çukura düştüğünü görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek her daim Allah yolunda yürüyeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına alamet etmektedir.

Rüyada çukura düşen birini kurtarmak iyileşeceğine, toparlanacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, parasının ve makamının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada çukura düşen birini görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments