Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşüp çıkmak

Rüyada düşüp çıkmak

Rüyada düşüp çıkmak kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, çok büyük ses getireceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada düşüp çıkmak gördüyseniz:

  • Olayların olumsuz taraflarında çok olumlu taraflarını görmeye başlamanız veya yapılamayacaklar yerine yapılabilirlere odaklanmanız mevcut durumunuzda, aşk hayatınızda ya da belli tekliflerde ilerleme kaydetmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, kısmetlerinin çoğalacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret eder.

Rüyada çukura düşüp çıkmak emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşüp çıkmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya düşüp çıkmak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Rüyada düşen uçaktan sağ çıkmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine işarettir.

Rüyada denize düşüp çıkmak ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evden çıkmak işinde verimsiz olacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments