Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşmek ve çıkmak

Rüyada suya düşmek ve çıkmak

Rüyada suya düşmek ve çıkmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada suya düşmek ve çıkmak gördüyseniz:

  • Biraz daha uyumlu olmayı denemelisiniz zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor.

Rüyada suya düşmek çıkmak Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, işlerinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada suya düşmek ve çıkmak yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada merdiven çıkmak ve düşmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine delalettir.

Rüyada çukura düşmek ve çıkmak zor günlerin biteceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına işarettir.

Rüyada kuyuya düşmek ve çıkmak yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada bulanık suyun içine düşmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada durgun suya düşmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yosunlu suya düşmek günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments