Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize düşüp çıkmak

Rüyada denize düşüp çıkmak

Rüyada denize düşüp çıkmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, darlığa düşeceğine, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, yeni bir haneye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize düşüp çıkmak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı gerçekleştirmek için vitesi yükseltebilirsiniz.

Rüyada denize düşüp çıkmak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada lağıma düşüp çıkmak kaybetmeyi göze alamayacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşen uçaktan sağ çıkmak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşüp çıkmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, sermayenin harcandığına değeceğine delalettir.

Rüyada uçuruma düşüp çıkmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, onların kıymetini bileceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çukura düşüp çıkmak malvarlığının çok daha artacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada suya düşüp çıkmak hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, zorlukların baş göstereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada denizden yüzerek çıkmak uzak bir yola gidileceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments