Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, saygınlık göreceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, büyük atılımların yapılacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda zorluk çıkartmamaya çalışın.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak istediği noktalara geleceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan düşen birini kurtarmak yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, problemlerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu balkondan düştüğünü görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine inanılır.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments