Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak anlaşmazlıklara düşeceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeli, endişeleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak çok mutlu günler geçireceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, tartışmaların sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada denize düşeni kurtarmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, mutlu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments