Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini düşerken kurtarmak

Rüyada birini düşerken kurtarmak

Rüyada birini düşerken kurtarmak yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada birini düşerken kurtarmak gördüyseniz:

  • Eğitimsel çalışmalar ya da felsefik inançlarınızı gözden geçirmeniz gelecek projelerinize perspektif kazandırmanızı sağlayabilir.

Rüyada yüksekten düşen birini kurtarmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak huzurlu ve sağlıklı olunacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, vefakar bir insan olunacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak yeni bir ilişkiye başlanacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dereye düşen birini kurtarmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kolaylık elde edeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak gelirinin azalacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments