Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşerken kurtarmak

Rüyada düşerken kurtarmak

Rüyada düşerken kurtarmak bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına rivayet eder.

Rüyada düşerken kurtarmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi netleştirseniz bile elde etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada çukura düşen birini kurtarmak kalp kırıklığı yaşanacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşen birini kurtarmak güzel huylarının değişeceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, hak yoluna döneceğine tabir olunur.

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak üzüntü duyacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada birini düşerken kurtarmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşen bebeği kurtarmak hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize düşeni kurtarmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments