Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya batmamak

Rüyada suya batmamak

Rüyada suya batmamak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, rızkın çoğalacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya batmamak gördüyseniz:

  • Yani bir olay sizin için önem arz ediyorsa, önemlidir.

Rüyada arabanın suya battığını görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, şan şöhret kazanacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işarettir.

Rüyada suya batmamak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret eder.

Rüyada suya batmadan durmak yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada suya battığını görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Rüyada suya batmış araba görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına delalettir.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada vapurun battığını görmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, büyük adımlar atacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments