Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın suya battığını görmek

Rüyada arabanın suya battığını görmek

Rüyada arabanın suya battığını görmek mutluluk ve saadete, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, kederden ve stresten kurtulacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada arabanın suya battığını gördüyseniz:

  • Özel şeyler ortaya çıkartmak veya özel şekilde davranmak istiyorsunuz, bunu başarmanız kendinizle gurur duymanızı sağlayacak.

Rüyada arabanın suya battığını görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sağlık sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada arabanın battığını görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın çamura battığını görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, kişinin sıkıntılarından arınacağına delalettir.

Rüyada arabanın denize battığını görmek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, kazancının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya batmamak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine inanılır.

Rüyada suya batmadan durmak doğru yolu bulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada suya batmış araba görmek borcunun çok olacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, kısmetinin açık olacağına inanılır.

Rüyada suya battığını görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments