Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya batmış araba görmek

Rüyada suya batmış araba görmek

Rüyada suya batmış araba görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya batmış araba gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Rüyada suya batmış araba görmek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, mal ve para kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada denizde batan araba görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına yorulur.

Rüyada çamura batan araba görmek aksiliklerin başgöstereceğine, iflasın eşiğine geleceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada çamura batmış araba görmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada batan araba görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada suya batmamak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada suya batmadan durmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, umutsuz olacağına, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments