Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vapurun battığını görmek

Rüyada vapurun battığını görmek

Rüyada vapurun battığını görmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada vapurun battığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size yardımcı olabilecek adımlar atmaktan kaçarsa, siz de, kendi başınıza ilerlemenin bir yolunu bulursunuz.

Rüyada vapurun battığını görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada batan vapur görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada vapura yetişememek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalettir.

Rüyada vapur kaçırmak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış vapura binmek zahmeti işlerin kolaylaşacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bandırma vapuru görmek hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına inanılır.

Rüyada denizin ortasında vapurda olmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada vapura yetişmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments