Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya battığını görmek

Rüyada suya battığını görmek

Rüyada suya battığını görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada suya battığını gördüyseniz:

  • Eskisi kadar faydalı veya verimli olmayan ilişkileri, işleri ya da planları bir kenara bırakıp, yeni bağlantılar, birliktelikler, iş birlikleri veya yapılanmalar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Rüyada su üstünde batmadan yürümek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya batmamak sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya batmadan durmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada suya battığını görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına yorulur.

Rüyada suya batmış araba görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, yüksek bir makamı olacağına delalet eder.

Rüyada arabanın suya battığını görmek rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada güneşin battığını görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, hem itibar edineceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına yorulur.

Rüyada kara battığını görmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments