Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak suya batmak

Rüyada berrak suya batmak

Rüyada berrak suya batmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada berrak suya batmak gördüyseniz:

  • O ise size yeterince anlayış göstererek ona da ilgi göstermenizi bekliyor.

Rüyada berrak suya batmak hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya batmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine inanılır.

Rüyada kirli suya batmak onların mutlu haberlerini alacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, para biriktirebileceğine delalettir.

Rüyada çamurlu suya batmak kötü günler geçireceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet eder.

Rüyada temiz suya batmak ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına inanılır.

Rüyada derin suya batmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada ayağı suya batmak böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada lağım suyuna batmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments