Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mutfağı su bastığını görmek

Rüyada mutfağı su bastığını görmek

Rüyada mutfağı su bastığını görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, elinin bollaşacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına inanılır.

Rüyada mutfağı su bastığını gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğinizde meydana gelebilecek olan gelişmeler canınızı sıkabilir.

Rüyada mutfağı su bastığını görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada evini su bastığını görmek ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünyayı su bastığını görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına işarettir.

Rüyada şehri su bastığını görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine yorulur.

Rüyada her yerin su bastığını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işarettir.

Rüyada işyerini su bastığını görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada evi su bastığını görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya bastığını görmek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments