Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya atladığını görmek

Rüyada suya atladığını görmek

Rüyada suya atladığını görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada suya atladığını gördüyseniz:

  • Bir ara ev içindeki tatsız ilişkilerinizi düzenlemekle geçireceksiniz.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su üzerinden atlamak hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada yeşil suya atlamak kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalet eder.

Rüyada soğuk suya atlamak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan suya atlamak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine inanılır.

Rüyada birini kurtarmak için suya atlamak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan suya atlamak rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suya atlamak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments