Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soğuk suya atlamak

Rüyada soğuk suya atlamak

Rüyada soğuk suya atlamak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğuk suya atlamak gördüyseniz:

  • Zamanınızı boş geçirmek yerine yeni aktivitelere eğilim göstermenizde fayda var.

Rüyada soğuk suya atlamak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, bilgiyle donanacağına delalettir.

Rüyada soğuk suyla yıkanmak evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, aksiliklerin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada soğuk suyla saç yıkamak girilen bütün işlerde zarar edileceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işarettir.

Rüyada soğuk suya girmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine soğuk su vermek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments