Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen vermek

Rüyada sütyen vermek

Rüyada sütyen vermek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalettir.

Rüyada sütyen vermek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.

Rüyada beyaz sütyen takmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada sütyen değiştirmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına inanılır.

Rüyada sütyen külot görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine delalet eder.

Rüyada birinden sütyen almak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalet eder.

Rüyada sütyen giydirmek zor durumların sona ereceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada krem sütyen görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sütyen taktığını görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına işaret eder.

Rüyada birine sütyen vermek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments