Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen külot görmek

Rüyada sütyen külot görmek

Rüyada sütyen külot görmek saygınlık kazanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Rüyada sütyen külot gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Rüyada külot sütyen görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine işarettir.

Rüyada sütyen külot görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada sütyen ve külot görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, maddi kayıpların olacağına delalet eder.

Rüyada gri sütyen görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, işlerindeki karın artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe sütyen görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına delalettir.

Rüyada sarı sütyen görmek bilincin artacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada siyah sütyen giymek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine tabir olunur.

Rüyada don sütyen görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, prestij kazanacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments