Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden sütyen almak

Rüyada birinden sütyen almak

Rüyada birinden sütyen almak kendisi ile baş başa kalacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, çok sıkıntı çekeceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden sütyen almak gördüyseniz:

  • Kişisel sırlarınızı hiç kimseyle paylaşmamanız gerekiyor.

Rüyada sütyen ve külot görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, özgüveninde artış yaşanacağına yorulur.

Rüyada renkli sütyen almak asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına tabir olunur.

Rüyada sütyen takmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, gelirin tükeneceğine delalettir.

Rüyada sütyenini kaybetmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütyen giydirmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine yorulur.

Rüyada siyah sütyen giymek büyük bir adım atılacağına, rakiplerine yenileceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine inanılır.

Rüyada rengarenk sütyen görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada kendini sütyenli görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments