Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen değiştirmek

Rüyada sütyen değiştirmek

Rüyada sütyen değiştirmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Rüyada sütyen değiştirmek gördüyseniz:

  • Uzaktan gelecek bir kişi aniden yaşamınızı değiştirecek.

Rüyada sütyen değiştirmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk sütyen görmek arabuluculuk yapılacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi imkânlarının azalacağına alamet eder.

Rüyada dantelli sütyen görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına alamet eder.

Rüyada sütyenini görmek iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütyen takmadığını görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada renkli sütyenler görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine delalet eder.

Rüyada sütyen giydiğini görmek zarara gireceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına tabir olunur.

Rüyada sütyen hediye almak işlerin de hafifleyeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments