Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen taktığını görmek

Rüyada sütyen taktığını görmek

Rüyada sütyen taktığını görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine delalettir.

Rüyada sütyen taktığını gördüyseniz:

  • Bir hayal kırıklığı yaşamanız olasıdır.

Rüyada sütyen taktığını görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine rivayet eder.

Rüyada sütyenle gezmek yaşamdan istediklerini alacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının sütyenini görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sütyen denemek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütyen çıkarmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada sütyen satın almak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine delalettir.

Rüyada siyah sütyen giymek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, kötü günleri geride bırakacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye sütyen almak sıkıntılarının daha da artacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments