Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sütyen giydirmek

Rüyada sütyen giydirmek

Rüyada sütyen giydirmek başarılarının ve kazancının artacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, karşılıksız bırakmayacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine işarettir.

Rüyada sütyen giydirmek gördüyseniz:

  • Zor zamanlar geçiren kişilere yardımcı olmak için elinizden gelenden fazlasını yapmaya çalışmalısınız.

Rüyada siyah sütyen giymek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi sütyen giymek Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, insanlar tarafından sevileceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada sütyen giymek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada sütyen giydiğini görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına işaret eder.

Rüyada sütyen giydirmek dünya malına doymak bilmeyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada sütyen askısı görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, yeni yatırımlar yapacağına, keyfin bozulacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi sütyen görmek makbul olan şeylere, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Rüyada sütyen takmaya çalışmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, yeni kararlar alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments