Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sütyen takmak

Rüyada beyaz sütyen takmak

Rüyada beyaz sütyen takmak uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz sütyen takmak gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye odaklanın.

Rüyada beyaz sütyen takmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada sütyen takmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına inanılır.

Rüyada kırmızı sütyen takmak ticarette zarar edeceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz sütyen görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, onunla yeniden kavuşacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini sütyenle görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sütyen askısı görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına işarettir.

Rüyada sütyen aldığını görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada sütyen kopçası görmek kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments