Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuzluk çekmek

Rüyada susuzluk çekmek

Rüyada susuzluk çekmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, insanları kandıracağına rivayet eder.

Rüyada susuzluk çekmek gördüyseniz:

  • Detayları gözden kaçırmamakta fayda var.

Rüyada susuzluk çekmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada susuz kalmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalettir.

Rüyada susuz havuz görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, işinde en iyisi olacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada susuz kuyuya düşmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada susuz denizde yüzmek kazancının sürekli artacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada susuz hap içmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada susuz kanal görmek sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, hayatın belli bir düzene oturacağına işaret etmektedir.

Rüyada susuz balık görmek donanımlı kılacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, iş kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments