Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz denizde yüzmek

Rüyada susuz denizde yüzmek

Rüyada susuz denizde yüzmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, bir bebek sahibi olunacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulur.

Rüyada susuz denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Rüyada susuz denizde yüzmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada susuz yüzmek aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine rivayet eder.

Rüyada susuz yerde yüzmek toparlanacağına, kendine geleceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına işarettir.

Rüyada susuz deniz görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına delalettir.

Rüyada susuz dere görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada susuz kuyuya düşmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada susuz havuz görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına işarettir.

Rüyada susuz birine su vermek parasal durumun düzeltileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments