Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz havuz görmek

Rüyada susuz havuz görmek

Rüyada susuz havuz görmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına işarettir.

Rüyada susuz havuz gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada susuz havuz görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada susuz toprak görmek ağız tadı ile yaşanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada susuz abdest almak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada susuz şelale görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susuz birine su vermek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, bilge ve alim kimse haline geleceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına işarettir.

Rüyada susuz köpek görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada susuz kalmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada susuzluk görmek maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments