Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz kalmak

Rüyada susuz kalmak

Rüyada susuz kalmak yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada susuz kalmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili yeni şeyler öğrenebilir veya yeni sorumluluklar altına girebilirsiniz.

Rüyada susuz kalmak adeta sinirden küplere bineceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada susuz deniz görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına yorulur.

Rüyada susuz denizde yüzmek gelirinin daimi olacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada susuz şelale görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada susuz kuyuya düşmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada susuz yüzmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada susuz yerde yüzmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada susuz havuz görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, elindeki imkanların artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments