Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz balık görmek

Rüyada susuz balık görmek

Rüyada susuz balık görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine alamet eder.

Rüyada susuz balık gördüyseniz:

  • Maddi konularla bağlantılı duygusal tecrübeler yaşanabilir.

Rüyada susuz balık görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, prestij sahibi olunacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına inanılır.

Rüyada susuz yüzmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına işaret eder.

Rüyada susuz kalmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada susuz abdest almak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada susuzluktan ölmek eşit davranılacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada susuz kuyu görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada susuz hap içmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada susuz toprak görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments