Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz kuyuya düşmek

Rüyada susuz kuyuya düşmek

Rüyada susuz kuyuya düşmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, haksızlık edeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susuz kuyuya düşmek gördüyseniz:

  • İçlerinde bulunan boşluklar veya eksikler ileride sorun yaratabilir.

Rüyada susuz kuyuya düşmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, iş hayatında başarılı olmaya, işlerinde berekete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada susuz kuyu görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada susuz denizde yüzmek sıkıntılarını aşacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, yokluğun biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada susuz köpek görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine delalet eder.

Rüyada susuz birine su vermek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada susuz havuz görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada susuz rakı içmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Rüyada susuz çeşme görmek aksi şekilde daha da kamçılayacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments