Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz kanal görmek

Rüyada susuz kanal görmek

Rüyada susuz kanal görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada susuz kanal gördüyseniz:

  • Teknolojik anlamda da zamansızlık nedeniyle öğrenme veya pratik yapma sıkıntısı yaşanabilir.

Rüyada susuz kanal görmek huzur getirecek birinin çıkacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada susuz yüzmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına yorulur.

Rüyada susuz yerde yüzmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada susuz köpek görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada susuz rakı içmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada susuz kuyu görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada susuz balık görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına işaret eder.

Rüyada susuz havuz görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, rahatsızlık duyulacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments