Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz hap içmek

Rüyada susuz hap içmek

Rüyada susuz hap içmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, günahların af olacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, evi yoksa ev alacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada susuz hap içmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden en verimli şekilde faydalanmak isteyebilirsiniz.

Rüyada susuz hap içmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işaret eder.

Rüyada susuz rakı içmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada susuz dere görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada susuz yüzmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına alamet etmektedir.

Rüyada susuzluktan ölmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada susuz çeşme görmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, olaylı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada susuz yerde yüzmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada susuzluk çekmek kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments