Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz yüzmek

Rüyada susuz yüzmek

Rüyada susuz yüzmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zaferler kazanacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada susuz yüzmek gördüyseniz:

  • Biraz evin dışında vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Rüyada susuz denizde yüzmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada susuz yüzmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada susuz yerde yüzmek kişinin hayatının değişeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada susuz deniz görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada susuz dere görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına yorulmaktadır.

Rüyada susuz rakı içmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada susuz havuz görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada susuz şelale görmek ailesini de mutlu edeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments