Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz dere görmek

Rüyada susuz dere görmek

Rüyada susuz dere görmek yeni planlar yapacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, inancının zayıflayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada susuz dere gördüyseniz:

  • Hassas konuların zerafetle ele alınması gerekiyor.

Rüyada susuz dere görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına işaret eder.

Rüyada susuz rakı içmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına inanılır.

Rüyada susuzluk görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada susuz çeşme görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada susuz şelale görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yaşamını kolaylaştıracağına işarettir.

Rüyada susuz kuyu görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına işaret eder.

Rüyada susuz balık görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına tabir olunur.

Rüyada susuzluktan ölmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments