Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz yerde yüzmek

Rüyada susuz yerde yüzmek

Rüyada susuz yerde yüzmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işarettir.

Rüyada susuz yerde yüzmek gördüyseniz:

  • Evde mutluluğu ya da konforu bulmanız iş hayatınızı da olumlu etkileyebilir.

Rüyada susuz yerde yüzmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada susuz denizde yüzmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada susuz yüzmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret eder.

Rüyada susuz birine su vermek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine delalettir.

Rüyada susuz deniz görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada susuz dere görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada susuz rakı içmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, işlerinin rast gideceğine işaret eder.

Rüyada susuz çeşme görmek gün sayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments