Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz rakı içmek

Rüyada susuz rakı içmek

Rüyada susuz rakı içmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susuz rakı içmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde sevginizi göstermeniz ilişkilerinize iyi gelebilir.

Rüyada susuz rakı içmek huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada susuz hap içmek günbegün kötüleşeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada susuz yüzmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada susuzluktan ölmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada susuzluk çekmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalettir.

Rüyada susuz denizde yüzmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada susuz kuyuya düşmek çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine rivayet eder.

Rüyada susuz yerde yüzmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, mallarının eksileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments