Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz deniz görmek

Rüyada susuz deniz görmek

Rüyada susuz deniz görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, başarısızlığa düşeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada susuz deniz gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmelisiniz.

Rüyada susuz deniz görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine delalet eder.

Rüyada susuz denizde yüzmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada susuz kuyuya düşmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada susuz rakı içmek başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada susuz çeşme görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, istediği projeleri yapamayacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada susuz havuz görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işarettir.

Rüyada susuz birine su vermek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada susuzluktan ölmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments