Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz şelale görmek

Rüyada susuz şelale görmek

Rüyada susuz şelale görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, art niyetli kişilere uyacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, hem de çok üzüleceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susuz şelale gördüyseniz:

  • Diğerlerinin zayıflıkları konusunda daha gerçekçi olunması gerekiyor olabilir.

Rüyada susuz şelale görmek ismini herkese duyuracağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada susuz toprak görmek nimetin çoğalacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada susuz kuyu görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada susuz kuyuya düşmek dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada susuz kalmak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada susuz havuz görmek gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine delalet eder.

Rüyada susuz deniz görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, huşu içinde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada susuz köpek görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, dileklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments