Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz kuyu görmek

Rüyada susuz kuyu görmek

Rüyada susuz kuyu görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, diplomalarının artacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına inanılır.

Rüyada susuz kuyu gördüyseniz:

  • Evinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konulara başka bir bakış açısıyla yaklaşmanız olayların akışını değiştirebilir.

Rüyada susuz kuyu görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına yorulur.

Rüyada susuz kuyuya düşmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada susuz denizde yüzmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada susuz toprak görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine inanılır.

Rüyada susuz çeşme görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada susuz balık görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada susuz köpek görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Rüyada susuz dere görmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments