Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz köpek görmek

Rüyada susuz köpek görmek

Rüyada susuz köpek görmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, kendisine şifa olacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada susuz köpek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

Rüyada susuz köpek görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, büyük başarılar kazanacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine işarettir.

Rüyada susuzluk çekmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada susuz abdest almak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada susuz birine su vermek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada susuzluktan ölmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına yorulur.

Rüyada susuz deniz görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada susuz hap içmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada susuzluk görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments