Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz toprak görmek

Rüyada susuz toprak görmek

Rüyada susuz toprak görmek huzurlu günler geçirileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına rivayet eder.

Rüyada susuz toprak gördüyseniz:

  • Sıkıntılar beklenmedik anlarda çıkarlar.

Rüyada susuz toprak görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayırlı bir yola girileceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada susuz denizde yüzmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada susuz abdest almak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada susuz yerde yüzmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada susuz deniz görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet eder.

Rüyada susuz kalmak kazancın yarı yarıya düşeceğine, mutluluğundan olacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada susuz köpek görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına yorulur.

Rüyada susuz birine su vermek yenileceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments