Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuzluktan ölmek

Rüyada susuzluktan ölmek

Rüyada susuzluktan ölmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada susuzluktan ölmek gördüyseniz:

  • Çok önem verdiğiniz kimseleri ya da önemli noktalarda bulunan kimseleri sözlerinizle etkilemeye gayret etmelisiniz.

Rüyada susuzluktan ölmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, güzel bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada susuzluk görmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına inanılır.

Rüyada susuz kalmak kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada susuz toprak görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada susuz kuyu görmek helal lokmalar yiyeceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet eder.

Rüyada susuz birine su vermek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada susuz havuz görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada susuz çeşme görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments