Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susuz çeşme görmek

Rüyada susuz çeşme görmek

Rüyada susuz çeşme görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada susuz çeşme gördüyseniz:

  • Arkadaş çevreniz vasıtasıyla tanışacağınız birisinden ani bir yaklaşım görebilir veya bir yere davet edilebilirsiniz.

Rüyada susuz çeşme görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada susuzluk görmek teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine inanılır.

Rüyada susuz köpek görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada susuz deniz görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, hep dua edeceğine delalet eder.

Rüyada susuz hap içmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada susuz yüzmek kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada susuzluktan ölmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada susuz şelale görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments